.

Surrounds

Surrounds

Actieve filters

€ 39,95
Quick view
€ 36,00
Quick view
€ 29,95
Quick view
€ 84,95
Quick view
€ 59,00
Quick view
€ 39,95

Ter bescherming van jouw darts en wand gebruik je een PU surround. Klemt eenvoudig om jouw dartbord. Poly urethaan kwaliteit in 1 stuk gegoten. Ook geschikt voor combinatie met een LED verlichting. 

Buitendiameter 700 mm, binnendiameter 460 mm, dikte 35 mm.

€ 36,00

4-delige surround. Vierkant of rond. Rood of zwart. Klik de 4 delen in elkaar en klem de surround om jouw dartbord. EVA kunststof. 2-zijdig bruikbaar. Bedrukken is goed mogelijk met folie of flock.

De vierkante surround biedt meer bescherming voor darts en wand.

€ 29,95

Ter bescherming van darts en wand het klassieke backboard. 2 verschillende kleuren.

Afmetingen 665x648x27 mm

Met de magnetische bevestiging is het Corona-verlichtingssysteem de nieuwe en gemakkelijkere manier om uw dartbord te verlichten.
De kunststof poten van de Corona zijn magnetisch, waardoor ze makkelijk aan de stalen ring van het dartbord bevestigd worden.
Je kunt de Corona met een Dartboard en surround, Dartboard Cabinet-set of alleen met een dartboard gebruiken. De Corona past altijd ook met iedere soort dartboard ophangsysteem.
Met 125 individuele led-lampjes verlicht het Corona-verlichtingssysteem uw bord en zorgt voor consistent licht, ongeacht de omgevingsverlichting in uw kamer.
De nieuwste LED-technologie verbetert uw zicht op het bord en met 360 graden licht is het bord vrijwel schaduwloos!
€ 59,00

LED verlichting voor jouw dartbord. Mooie gesloten ring met geintegreerde surround. Nagenoeg geen schaduw op het dartbord.

Verkrijgbaar in rood en zwart.