.

Lijst van producten per merk Bulls

€ 4,95
Quick view
€ 53,90
Quick view
€ 69,95
Quick view
€ 59,95
Quick view
€ 1,25
Quick view
€ 1,40
Quick view
€ 34,50
Quick view
€ 36,50
Quick view
€ 2,95
Quick view
€ 4,95

Jouw bord perfect waterpas hangen met deze handige tool.

De Champions Darts zijn ontwikkeld in samenwerking en volgens de eisen van de spelers van het BULL'S-team. De barrels zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit van 90% tungsten, hebben een gravure met het logo van de BULL'S en de handtekening van de speler. In de handige BULL'S Cone Case. Met B-Grip CL-shafts en extra sterke 5 Star Flights. De Champion darts van Mensur Suljovic hebben een rechte barrel met geringde grip. Bovendien heeft de barrel nog gripzone met aan de voor- en achterkant een microgrip. "The Gentle" Mensur Suljovic is sinds 1997 een teamlid van BULL'S.

Afmetingen van de steel tip barrel:

Lengte = 50,1 mm

Diameter 1 = 6,1 mm

Diameter 2 = 6,8 mm.

Afmetingen van de soft tip barrel:

Lengte = 48,2 mm

Diameter 1 = 5,9 mm

Diameter 2 = 6,9 mm.

De Champions Darts zijn ontwikkeld in samenwerking en volgens de eisen van de spelers van het BULL'S-team. De barrels zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit van 90% tungsten, hebben een gravure met het logo van de BULL'S en de handtekening van de speler. In de handige BULL'S Cone Case. Met B-Grip CL-shafts en extra sterke 5 Star Flights. De Champion darts van Mensur Suljovic hebben een rechte barrel met geringde grip. Bovendien heeft de barrel nog gripzone met aan de voor- en achterkant een microgrip. Het zwarte uiterlijk gemaakt van zwarte titanium coating.

Afmetingen van de steel tip barrel:

Lengte = 50,1 mm

Diameter 1 = 6,1 mm

Diameter 2 = 6,8 mm.

Afmetingen van de soft tip barrel:

Lengte = 48,2 mm

Diameter 1 = 5,9 mm

Diameter 2 = 6,9 mm.

Origineel BULL'S dartshirt van de PDC-speler Mensur Suljovic uit Oostenrijk, 100% polyester. Verkrijgbaar in de maten XS-3XL.

100 micron sterke flight in standaard vorm

Nieuw ontwikkelde shaft van polycarbonaat voor het best mogelijke vasthouden van de flights in de shaft. De super smalle aluminium ring zorgt voor constante druk op de shaft. Verkrijgbaar in één lengte, met de gebruikelijke 2BA-schroefdraad.

€ 34,50

De Meteor is de ideale toegang tot de klasse van Tungsten darts. Gemaakt van hoogwaardig 80% tungsten, er zijn verschillende barrel varianten met verschillende gewichten en grip om uit te kiezen. Geschikt voor steeldarters en softtip darters. 

€ 36,50

De Skull heeft een barrel gemaakt van hoogwaardig 80% tungsten. De barrel is opzettelijk kort gehouden om de pijl een extreem stabiel vlucht traject te geven voor betere controle. 

Voor steel tip en soft tip darts.

€ 2,95

Star Tips behoren tot de hoogwaardige kwaliteit standaard soft tips, met de stervormige versterking aan de achterkant. Verkrijgbaar in een zak van 1000 stuks, of in een verpakking van 100 stuks. Lengte ca. 18 mm, zonder schroefdraad, zeer goed geschikt voor thuisgebruik. De Star Tips zijn verkrijgbaar in zes kleuren. Gemaakt in Duitsland van hoogwaardige granulaat korrels.