.

Filteren op

Beginners

Beginners

Actieve filters

€ 32,00
Quick view
€ 29,00
Quick view
€ 34,50
Quick view
€ 36,50
Quick view
€ 46,95
Quick view
€ 32,00

Comet is de allround pijl. Bijna elke dartspeler kan zich eenvoudig aan deze dartsaanpassen en er heel goed mee gooien. Waarschijnlijk het grootste assortiment van de meest traditionele darts ter wereld. De darts zijn gemaakt van speciale tungsten en zijn bijna net zo goed als de professionele darts in het programma van ONE80., De Comet serie biedt ons de mogelijkheid om een handgemaakte dart aan te bieden, die de meeste dartspelers zich kunnen veroorloven.

Geschikt voor steel tip en soft tip darts.

€ 29,00

80% tungsten darts. 3 verschillende modellen met ieder hun eigen gewicht. De portemonnee vriendelijke dart van Winmau voor beginners.

Zowel voor steel tip darts als voor soft tip darts.

€ 34,50

De Meteor is de ideale toegang tot de klasse van Tungsten darts. Gemaakt van hoogwaardig 80% tungsten, er zijn verschillende barrel varianten met verschillende gewichten en grip om uit te kiezen. Geschikt voor steeldarters en softtip darters. 

€ 36,50

De Skull heeft een barrel gemaakt van hoogwaardig 80% tungsten. De barrel is opzettelijk kort gehouden om de pijl een extreem stabiel vlucht traject te geven voor betere controle. 

Voor steel tip en soft tip darts.

€ 46,95

90% Tungsten steeldarts en soft-tip darts

Agora darts hebben een combinatie van radiale groeven en precisiefrezen om een premium, maar toch toegankelijk dartontwerp te creëren.

Verschillende precisie groeven op de 4 steeldarts en 3 soft-tip darts modellen, betekent dat Agora een geschikte oplossing biedt voor uiteenlopende grijpstijlen.

Afgewerkt met Pro Grip shafts en de nieuwe opvallende Agora flights met ULTRA.GHOST + technologie.