.

Simon Whitlock

Simon Whitlock

Actieve filters

€ 45,00
Quick view
€ 11,00
Quick view
€ 1,25
Quick view
€ 1,50
Quick view
€ 1,90
Quick view
€ 45,00

90% Tungsten darts in 2 uitvoeringen. De Urban Grip met een stroeve rainbow coating en de naturel tungsten. Voor zowel steel tip darts als soft tip darts.

Verzeker je van perfect shot-outs en vernietigende precisie met de nieuwste opvallende en duurzame darts met Urban Grip coating en natuurlijke afwerking. Vanaf het moment dat je ze gooit heb je perfect grip en balans. Professioneel niveau

Maak je keuze voor Urban Grip Tungsten of Naturel Tungsten.

Replica darts van Simon Whitlock. Materiaal is Brass. Zowel voor steel tip darts als voor soft tip darts.

Deze spectaculaire Prism Force Shafts zijn ontworpen met unieke kracht grip zone voor ongeevenaarde controle en nauwkeurigheid. Het baanbrekende van de prismakrachtas is dat vereist geavanceerde polymeren die worden gebruikt om een ultieme stijl, kracht en duurzaamheid te creeeren. De shafts zijn voorzien van een licht gewicht inox stalen pro-lock ring waardoor de vlucht beter op de shaft blijft zitten. De schachten zijn verkrijgbaar in het kort en medium.

Bij de darts van Simon passen zwarte shafts. 

Prism Force shafts in 2 verschillende lengte maten. 6 kleurcombinaties. Per set van 3 stuks.

Flights van Simon Whitlock. 4 verschillende modellen. Standaard vorm. Extra sterke Rhino kwaliteit.

€ 1,90

Speciaal flight punch systeem. De flight zit extra stevig in de shaft en de shaft wordt door de cap beschermd tegen "Robin Hood's".

Punch een gat in de flight. Plaats de cap in het gat. Zet de flight op de nylon shaft.

Bestel de puncher en je krijgt er 3 caps bij. De caps kunnen ook per set van 3 stuks besteld worden in de kleuren zwart of zilver.